Üst Menu

User menu

Fırat Üniversitesine En İyi Yüksek Lisans Tez Ödülü

Ülkemizin üniversite, özel sektör ve kamu kuruluşlarının karayolu ve karayolu ulaşımı ile ilgili mensuplarını bir araya getiren ve faaliyetlerini Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde yürüten, Yollar Türk Milli Komitesi 2016 yılı ödül töreni yapıldı.

Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Yüksek Lisans Tezi dalında; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Ulaştırma Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Özge Erdoğan Yamaç’ın “Stiren-Butadien-Stiren ve Gilsonit’in Birlikte Kullanımının Bitümlü Sıcak Karışımların Mekanik Özellikleri Üzerindeki Etkileri” konulu Yüksek Lisans Tezi birincilik ödülünü kazandı.

Aynı zamanda TÜBİTAK 1002 projesi olan tez ile ilgili ödül töreni Ankara KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Üniversite, özel sektör ve KGM personeli olan çok sayıda katılımcının yer aldığı ödül töreninde Arş. Gör. Özge Erdoğan Yamaç’a ödülü, KGM Genel Müdür Yardımcısı İnş. Yük. Müh. Mehmet Tutaş tarafından verildi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, gösterdiği başarıdan dolayı Arş. Gör. Özge Erdoğan Yamaç’ı ve Danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Yılmaz'ı kutladı.