Üst Menu

User menu

Fırat Üniversitesinde Kalite Toplantısı gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi’nin kalite çıtasının daha da yükseltilmesine yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Kalite Komisyon üyeleri, kurum yöneticileriyle bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Namık Kemal Öndaş, Fakülte Dekanları, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Müdür Yardımcıları, Kalite Komisyon üyeleri ve Daire Başkanları katıldı. Kalite çalışmaları noktasında Üniversite olarak birçok işi yaptıklarını belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Demirdağ, yapılan birçok işi gündeme getirme noktasında Üniversitedeki tüm birimlerin daha özverili olması gerektiğini vurguladı.

Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci ise, “Akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte üniversitemizin kalite seviyesini daha yukarılara taşıyacağız" dedi.